Bestellingen worden geleverd na betaling. Wij verzenden met PostNL en DHL.

Verzending buitenland
Pak Die Laatste verzendt ook naar het buitenland. Wij rekenen de standaard PostNL tarieven voor Europese bestemmingen. Meest voorkomende bestemmingen zijn België en Duitsland: € 9,-. Mocht je buiten Europa wonen, dan kun je ons een e-mail sturen waarna wij een opgaaf kunnen doen van de verzendkosten.

Verzending naar ander adres
Je kunt bij je bestelling een ander afleveradres opgeven. Je kunt ons ook een e-mail sturen waarin je verzoekt om het pakketje op een ander adres af te laten leveren.

Verzending
Je bestelling wordt in een neutrale verpakking verzonden via PostNL.

Bezorging
Hoe snel levert Pak Die Laatste?
Pak Die Laatste levert haar producten, indien voorradig, binnen maximaal een tot vijf werkdagen na ontvangst van je betaling. Bij elk product staat vermeld of het desbetreffende artikel op voorraad is. Let op: zaterdag en zondag gelden niet als werkdagen. Orders in het weekend worden pas maandag behandeld!

Wat zijn de bezorgkosten?
Voor alle bestellingen, betaal je een standaard verzendbijdrage van €6,95. Pak Die Laatste heeft de verzending uitbesteed aan PostNL en/of DHL.

Hoe worden de bezorgkosten berekend?
Voor het verzendklaar maken, controleren en verzenden van je bestelling, betaal je voornoemde tarieven. De bijdrage bezorgkosten is altijd het zelfde, ongeacht of je een of meerdere producten bestelt. Bij een bestelling van meerdere producten, ben je dus relatief goedkoper uit. De werkelijke kosten voor een pakket tot 10 kilo bedragen namelijk €7,25. Pak Die Laatste neemt dus standaard een deel van de werkelijke kosten voor haar rekening. Ook de kosten van de verpakking (doos, papieren envelop) en de handling zijn voor rekening van Pak Die Laatste.