Retourneren/herroeping

Retourneren: 14 dagen zichttermijn
Vanzelfsprekend kun je bij ons altijd retourneren/herroepen en ruilen. Uiteindelijk willen we dat je helemaal blij en tevreden bent met je bestelling. Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om artikel(en) te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het artikel. Je kunt hiervoor het meegestuurde retourformulier gebruiken of vergelijkende informatie die je ons kunt mailen.  Deze informatie ook graag bijsluiten in jouw retourzending. Je hebt vanaf het moment van de herroeping nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele binnenverpakking geretourneerd worden. Tweedehands kleding en tweedekans artikelen kunnen niet worden geretourneerd.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw eigen rekening.

Na ontvangst van de retourzending

Na een goede ontvangst van jouw retourzending (*), betalen wij jou terug (exclusief eventuele leveringskosten) onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop wij de retour hebben ontvangen. Terugbetaling is onder voorbehoud. Zie ook uitsluiting op herroeping. (*) 

Tenzij Pak Die Laatste aanbiedt het product zelf af te halen, mag Pak Die Laatste wachten met terugbetalen tot zij het product heeft ontvangen of jij aantoont dat jij het product hebt teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Pak Die Laatste gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat jij hebt gebruikt, tenzij jij instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor jou.

Als jij hebt gekozen voor een duurdere methode van levering dan de standaardlevering van Pak Die Laatste, hoeft Pak Die Laatste de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Terugbetaling bij retournering

Na ontvangst door Pak Die Laatste van jouw retourzending zullen wij jouw betaling terugstorten binnen 14 dagen. Het spreekt voor zich dat de retourzending wel in orde moet zijn bevonden. Kosten voor retouren zijn voor rekening van de klant.

Betekenis kosten van verzenden, retourneren

Kosten van verzenden zijn de kosten die worden gemaakt om de bestelling naar de klant te versturen.
Kosten van retourneren zijn de kosten die worden gemaakt om de bestelling naar ons te retourneren.

 (*) Uitsluitingen op herroeping: Artikelen dienen onbeschadigd, niet gedragen, niet gewassen of anderszins duidelijk gebruikt of bewerkt te zijn. Retouren moeten voorzien zijn van de originele binnenverpakking, indien mogelijk en bijgeleverd, en bijbehorend prijskaartje aan het artikel. Artikelen die hier niet aan voldoen, worden niet in behandeling genomen! Er wordt in dat geval geen nieuw artikel opgestuurd of geld teruggegeven. Eventuele kosten die Pak Die Laatste heeft gemaakt voor het terugnemen van de goederen, zullen aan je worden doorberekend. Wil je het beschadigde of gebruikte artikel terug? Dan kan dit tegen vergoeding van verzend- en handlingskosten.

– Panty’s en ondergoed die uit de verpakking zijn gehaald en/of gedragen, kunnen om hygiënische redenen nooit geruild of geretourneerd worden.
– Aangebroken verpakkingen van etenswaren kunnen niet worden geretourneerd
– Opengemaakte en gebruikte beautyproducten zoals bodylotions, etc. kunnen om begrijpelijke redenen niet worden geretourneerd

– Pakketten die onder rembours naar ons verzonden worden, worden helaas niet geaccepteerd. Wij zijn niet aansprakelijk voor door ons te ontvangen retouren die zoek zijn geraakt met de post.

Retourformulier

Om het retourneren voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken, sturen we jou een retourformulier mee, met je bestelling. Mocht je dit kwijtraken, dan tref je hieronder een download aan van een retournerings-/herroepingsformulier. Je mag dit formulier gebruiken door deze tekst over te nemen in je aanmeldingsmail om te retourneren. Ook kun je deze tekst bijsluiten bij je retourzending.

Retour adres:
Pak Die Laatste
P/A De Binderij 60-B
1321 EK Almere

Hoe kan ik ruilen/retourneren?
Je kunt het product retour sturen naar:

Pak die Laatste
De Binderij 60-B
1321 EK Almere

Je kunt hier het retourformulier downloaden